Oferte
Paste

Untitled Document

Cum cumpăr

1. Inregistrare - Login
2. Căutarea şi selectarea articolelor
3. Folosirea filtrelor
4. Decizia de cumpărare şi coşul de cumpărături
5. Optiuni de livrare a comenzii
6. Tarife de livrare
7. Opţiuni de plată a comenzii
8. Īnregistrarea comenzii
9. Confirmarea comenzii
10. Termenul de livrare

 

Bine ati venit in magazinul on-line Casa Retro!

Va rugam sa cititi cu atentie urmatoarele informatii privitoare la modalitatea de cumparare in cadrul magazinului on-line Casa Retro.

1. Inregistrare - Login
Comanda prin magazinul online www.casaretro.com , necesită crearea unui cont de utilizator. Aceasta se realizează prin apăsarea butonului “cont nou” din cadrul meniului “login”, aflat īn partea superioară a paginii. La crearea contului, vă sunt solicitate informatii reale, corecte si complete, dintre care obligatorii sunt: formula de adresare preferată, numele si prenumele, o adresa de e-mail valida, CUI (pentru persoanele juridice), adresa completă, număr de telefon şi parola dorită. După furnizarea acestor date şi apăsarea butonului de continuare veţi primi un mesaj din partea noastra la adresa de email pe care ati furnizat-o, mesaj īn care veţi regăsi informatiile despre contul dumneavoastra.
Īn cazul īn care aţi optat pentru abonarea la newsletter-ul magazinului, pentru activarea acestui serviciu este necesara accesarea link-ului prezent īn e-mail-ul primit.
Apoi, puteţi accesa magazinul on-line www.casaretro.com, folosind contul de utilizator creat prin introducerea adresei si a parolei īn cāmpul dedicat din secţiunea login. Īncepānd cu acest moment, puteţi lansa comenzi prin intermediul magazinului.

2. Căutarea şi selectarea articolelor
Navigarea īn interiorul site-ului Casa Retro se realizează prin apăsarea butoanelor din meniul superior corespunzătoare categoriilor de produse. Prin apăsarea logo-urilor producătorilor prezenţi īn site (meniu situat īn partea stāngă) veţi fi direcţionat către o pagină ce prezintă o selecţie a produselor īn funcţie de producătorul ales. O altă opțiune de navigare o reprezină utilizarea căutării / căutării avansate. Aceasta presupune introducerea de către dumneavoastră a unui atribut textual n funcție de care vă vor fi afișate produsele (Ex: introducerea textului “copil” va īntoarce ca rezultat o pagină afișānd toate produsele īn a căror descriere și/sau titlu a fost găsită formula “copil”).

3. Folosirea filtrelor
Filtrele reprezintă un instrument pus la dispoziţie de magazinul Casa Retro īn scopul uşurării navigării spre produsele dorite. Filtrele fac posibilă selecţia vizualizării doar a produselor ce īndeplinesc o sumă de atribute dezirabile pentru dumneavoastră. Astfel, folosind filtrele, aflate īn partea stāngă a ecranului, puteți alege ceea ce vă este afișat īn funcție de preț, producător, vārstă, culoare, număr de jucători, și multe altele. Menționăm că vor fi vizibile la un anumit moment doar filtrele care au sens, īnsemnnd cele pentru care a fost definită o valoare pentru cel puțin un produs din cadrul categoriei īn care vă aflați (ex: filtrul de culoare va fi absent īn categoria jocuri de construcție).

4. Decizia de cumpărare şi coşul de cumpărături
Īndată ce prin navigare aţi găsit un produs dorit, apăsarea butonului “Cumpăr㔠va adăuga imediat acest produs īn coşul dumneavoastră de cumpărături. Īn momentul īn care aţi adaugat un produs īn coş, sunteţi automat direcţionat către pagina coşului dumneavoastră de cumpărături. Dacă, după ce aţi ales un articol, doriţi să navigaţi īn continuare īn magazin puteţi reveni oricānd la coşul de cumpărături prin apăsarea butonului “Coșul meu”.
Pe pagina coşului de cumpărături puteţi şterge sau modifica numărul de articole introduse īn coş. Pentru a schimba numărul articolelor introduse īn coşul dumneavoastră de cumpărături, (exemplu: dacă īn loc de o bucată doriţi să achizitionati două bucăţi), modificaţi īn căsuţa din dreptul articolului, numărul de bucăţi, apoi apăsaţi pe butonul actualizează. Pentru anularea produsului apăsați butonul “X”.
Pentru ca dumneavoastră să aveţi īn permanenţă un control al cumpărăturilor, vă este afişata şi suma totală cu TVA a articolelor din coş. Aceasta suma NU cuprinde taxele de transport şi ramburs ale comenzii. Vă vom comunica aceste taxe printr-un mesaj dedicat și se vor regăsi īn actele fiscale ce īnsoţesc comanda.
Menţionăm că datorită costului logistic antrenat de o comandă efectuată on-line suma minimă a unei comenzi este de 50 lei.
Dupa verificarea si actualizarea articolelor din coşul de cumpărături, apasānd butonul finalizează comandă veţi fi automat direcţionat către pagina de alegere a modalităţii şi adresei de livrare.

5. Optiuni de livrare a comenzii
Livrarea prin curier rapid - Bookurier

6. Tarife de expediere
a)         Tariful de transport cāt şi de ramburs prin curierat se regăsesc īn tabelul de mai jos:

TIP

Cheltuielile clientului pentru transport si ramburs

Pret

CTB.1

Cheltuieli de transport si ramburs pentru livrare īn Bucuresti, valoare comanda sub 300 ron

10,5 lei

LGB.2

Cheltuieli de  transport si ramburs pentru livrare īn Bucuresti, valoare comanda peste 300 ron

gratuit

CTP.15

Cheltuieli de transport pentru livrare īn provincie, colet 1 – 15 kg, val. Comanda sub 500 ron

12,5 lei

CRP.1

Cheltuieli pentru ramburs  pentru comanda livrata īn provincie, val. Comanda sub 500 ron

5,5 lei

CTP.30

Cheltuieli de transport pentru livrare īn provincie, colet 15,1 – 30 kg, val. Comanda sub 500 ron

15,5 lei

LGP.2

Cheltuieli pentru comanda livrată īn provincie, val. Comanda  peste 500 ron

gratuit

Īndată ce ati hotărāt asupra metodei de livrare, pentru finalizarea comenzii este necesar să apăsati butonul continuaţi, acesta conducāndu-va la pagina opţiunilor pentru plata comenzii.

7. Opţiuni de plată a comenzii

Īn funcție de opțiunea dumneavoastră de livrare, vă oferim doua variante :

a)         Achitarea comenzii prin transfer bancar. Dacă optaţi pentru această variantă, achitarea se va putea face numai după ce veţi primi informațiile necesare (valoare comenzii și contul).

b)         Achitarea comenzii prin ramburs īn momentul livrării comenzii de către curierul rapid la adresa pe care dumneavoastră aţi īnregistrat-o la crearea contului ca adresă de plata.
           
La primirea comenzii, veţi regăsi īn colet bonul fiscal ştampilat sau factura fiscală īnsoţită de chitanţa aferentă numai dacă aceasta a fost solicitată expres odată cu furnizarea tuturor datelor complete şi corecte necesare emiterii documentului fiscal. Aceste date sunt:

  • numele şi prenumele / denumirea persoanei juridice
  • adresa completă
  • CIF (exclusiv īn cazul persoanelor juridice)
  • J../...../.... (exclusiv īn cazul persoanelor juridice)
  • Banca (exclusiv īn cazul persoanelor juridice)

Pentru continuarea procesului de lansare a comenzii este necesar să vă exprimaţi acordul faţă de termenii şi condiţiile īn baza carora magazinul on-line www.casaretro.com funcţionează bifānd căsuţa aflată īn partea de jos a documentului.

8. Īnregistrarea comenzii
Apăsarea butonului continuare vă conduce la o ultimă privire de ansamblu asupra comenzii pe cale de a fi efectuată. Īn continuare, īn cazul īn care informaţiile afişate sunt conforme cu dorinţa dumneavoastră apăsarea butonului confirmare comandă va reprezenta lansarea de facto a comenzii dumneavoastră spre īnregistrare.
După efectuarea acestui pas, comanda dumneavoastră va fi īnregistrată automat urmānd a fi prelucrată iar dumneavoastră veţi primi, la adresa de email furnizata la crearea contului, un e-mail conţinānd informaţii despre comanda dumneavoastră (īn care NU sunt incluse costurile de transport şi ramburs a sumei de achitat).

9. Confirmarea comenzii
In termen de 2 zile lucratoare de la īnregistrarea comenzii, va vom confirma prin email existenta sortimentului si cantitatilor solicitate (doar īn cazul īn care datele personale īnregistrate de dumneavoastră sunt complete si corecte)
Astfel, daca sortimentul si cantitatile solicitate sunt disponibile, veti primi confirmarea comenzii precum si a sumei totală de plată (inclusiv taxele de transport), cu care ati fost de acord in momentul lansarii comenzii.
Īn caz contrar, va vom informa asupra lipsurilor īn ceea ce priveşte produsele ori sortimentele. In aceasta situatie (comanda incompleta), confirmarea dumneavoastra conform căreia acceptati comanda incompleta este obligatorie in termen de 24 de ore. Daca nu primim confirmarea dumneavoastra in termen de 24 ore, consideram ca nu sunteti de acord cu primirea comenzii incomplete iar comanda va fi anulata īn integralitate.

10. Termenul de livrare
Vă oferim următoarele posibilităţi:
a) Toate produsele comandate sunt īn stoc şi nu doriţi modificări ale comenzii
- Dacă optaţi pentru livrarea prin curier rapid şi plata prin ramburs, livrarea produselor comandate se va face īn maxim 7 zile lucratoare* de la confirmarea comenzii de către Casa Retro
- Dacă optaţi pentru plata prin transfer bancar, indiferent de modalitatea de livrare preferată, termenul de livrare este de maxim 7 zile lucrătoare* de la data la care suma de plata intra integral in contul firmei Casa Retro Export Import SRL.

b) Īn comanda dumneavoastră apar modificări de sortiment şi/sau cantitate
- Dacă optaţi pentru livrarea prin curier rapid şi plata prin ramburs, livrarea produselor comandate se va face īn maxim 7 zile lucratoare* de la confirmarea de către dumneavoastră a acceptării comenzii modificate.
- Dacă optaţi pentru plata prin transfer bancar, indiferent de modalitatea de livrare preferată, termenul de livrare este de maxim 7 zile lucrătoare* de la data la care suma de plata intra integral in contul firmei Casa Retro Export Import SRL.

Īn cazuri speciale Casa Retro Export Import SRL īşi rezervă dreptul de a extinde termenul de livrare de comun acord cu clientul.